Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Ümraniye'de duvar çöktü: Araçlar inşaat çukuruna düştü

Ümraniye'de bir inşaatın istinat duvarı çöktü. Çökme nedeniyle oluşan çukura araçlar düştü. Alınan bilgiye göre, Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi'nde yapımı devam eden bir inşaatın istinat duvarı henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Bazı araçlar, çökme nedeniyle oluşan çukura düştü.

Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

"Yaklaşık 30 metrelik bir temel alanı var"

Olay anını anlatan tanıklardan biri, bölgede yaklaşık 30 metrelik temel kazılması amaçlı bir çukur olduğunu belirterek, "Bu sabah saatlerinde bu temelin yola bakan kısmı büyük bir gürültüyle çöktü. Çöken kısmın önünde otopark ve hemen yanında hastane olması nedeniyle oldukça hareketli bir yer. Haftasonu çok yağmur yağdı. Herhalde ondan oldu" ifadesini kullandı.

Son bir haftada 4. göçük

İstanbul'da son dönemlerde üst üste yaşanan göçükler gözleri bir kez daha bu noktaya çevirdi.Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Sütlücü'de yine bir inşaat nedeniyle istinat duvarı çökmüş ve alanın hemen yanındaki 4 katlı bina yerle bir olmuştu.Hemen ardından bir diğer göçük haberi Sancaktepe'den geldi. Yoğun yağış nedeniyle önce bir binanın istinat duvarı çöktü.Bu olayın akabinde ise aynı gün içerisinde bir okulun istinat duvarında yaşanan çökme korkuya neden oldu.Bugün sabah saatlerinde ise çökme haberi bu kez Ümraniye'den geldi. Ümraniye'deki bir inşaatın istinat duvarının çökmesi sonrası oluşan göçüğe çok sayıda araç düştü.Şimdiye kadar meydana gelen göçüklerde herhangi bir can kaybı yaşanmaması ise teselli olarak görülüyor.

Yeni Şafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.