Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Ümraniye, Çekmeköy'de yaz okulu, yüzme, jimnastik ve daha fazlası
 

Galatasaray Ümraniye Spor Okulları Yeşil Vadi’de açıldı. Ümraniye Şehit Erol Olçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde faaliyet gösteren Ümraniye Galatasaray Spor Okulu Cimnastik, Basketbol, Yüzme Ve Voleybol sporlarında alanlarında profesyonel hocalar tarafından eğitim verilerek gelecek yıllarda Galatasaray Spor Kulübü İçin profesyonel sporcular yetiştirmeyi hedefliyor.

Çekmeköy'de Yaz Okulu, Yüzme Okulu, Jimnastik Okulu bizim işimiz 

Hasan Özdemir “Çocuk ve gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişiminin sağlıklı ilerlemesini sağlayacak en önemli faaliyetlerinden bir tanesi olan basketbol aynı zamanda dünya üzerindeki en popüler takım sporlarından biridir. İçinde bulunan mental ve fiziksel bir çok öğe ile basketbol, çocuklarımızın özgüvenlerini arttırmalarında ve problem çözme yetilerinde ciddi gelişme  sağlamakla beraber fiziksel gelişimin de diğer yan faktörlerle beraber olumlu ilerlemesini sağlayacaktır. Basketbol okullarında verilen temel basketbol okulu eğitimleri çocuklarımızın bu sporu tanımasında başrol oynamakla beraber kazanacağı birçok öğenin de temelinin atılmasını da sağlamaktadır. Yapılan kademeli eğitimler sırasında gösterilecek bireysel ilerleme çocuk üzerinde mental kuvvetlenmeyi sağlamakla beraber ileriki aşamalarda yapılacak takım çalışmalarında kullanılacak bireysel donanımı da edinmelerini sağlayacaktır. Bu aşama da elde edilecek ekip çalışması temelleri ise bireyin tüm hayatı boyunca kullanacağı unsurlar olacaktır. Her spor dalının, kendi içinde barındırdığı kurallar, düzenlemeler ve uygulamalar; aslında disiplin dediğimiz sistemi çocuğa öğretir. Antrenman yapmak, zamanında oyuna başlamak, kurallara uymak, çocuğunuzun tüm hayat kalitesini etkileyecek davranışlar kazanmasını sağlar. Yenilgiyle, rekabetle baş etme, tekrar deneme, hakemle, koçla, takım arkadaşlarıyla ilişki, belli bir amaca yönelme, hedefe ilerleme gibi durumlar, çocuğunuzun ileride yetişkin bir birey olduğunda, hayatında kullanacağı önemli ve gerekli yetilerdir. Spor etkinliklerinin kazandırdığı sosyal ve fiziksel beceriler, çocuğunuzun toplum içindeki kabulünü artırır, sağlıklı olmasını destekler, kötü alışkanlıklardan uzak durmasına yardımcı olarak, sorumluluk duygusunu besler. Basketbol, çocukların fiziksel gelişiminin yanı sıra zekâ gelişimine de son derece olumlu katkılar sağladığını biliyoruz. Bunun yanı sıra iş hayatından sosyal hayata kadar her alanda ihtiyaç duyacağı ve kendisine yarar sağlayacak takım çalışmasının özünü de basketbol ile kazanmış olur.”dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.