Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe kahve makinesi Ümraniye tiyatro

Bu haber kez okundu.

Trabzon Park'a giriş ücretleri vatandaşa yeter artık dedirtiyor

Bunun adına sizler ne derseniz deyin. Vatandaş bağıra bağıra buranın giriş ücretleri araç ve yaya olmak üzere vatandaşın cebindeki parayı alıp birilerinin kasasına bir şeyler koymaktan başka bir şey olmadığını söylüyor. 

YAYA GİRİŞİ KİŞİ BAŞI 2 TL ARAÇ GİRİ 5 TL

Şık güzel firmaların yer aldığı ve hizmetinden ötürü hiç kimsenin rahatsızlık duymadığı Trabzon Parkın sorunu giriş ücretlerini milletin gözüne sokarak yaya ücreti 2 TL kişi başı araç ücreti ise 5 TL yazan yönetim ve vatandaşlar ile. 

ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN HER VATANDAŞIN ORADA HAKKI VAR 

Ne güzel bir düzen kurulmuş. Ormanın içerisinde saklı bir Cennet'e giriş ücretli. Baba mirası değil, dededen kalan mülk değil her TC vatandaşı olan her kesin orada hakkı var. Vatandaşlar ise hakkı olan bir yerin böyle bir fiyat politikası ortaya koyanlara verip veriştiriyor. 

TRABZON PARK HANGİ ŞARTLARDA VERİLDİ DENETİM YAPILIYOR MU?

Hangi şartlar verildiği noktasındaki belgeleri yakında yayınlayacağız. Devlet hiç bir zaman vatandaşını mağdur eden bir belgeye imza atmaz. Ama birileri uyanıklık peşinde olup iyi niyeti ticari bir faaliyete dönüştürüp bundan çıkar sağlar ise tabi ki de bu gidişata birileri dur der. 

Belediye yetkilileri bu anlamda bir denetim yapıyor mu ? Mecliste bu gibi durumlar gündeme geliyor mu  diyenler için sadece söyleyecek sözümüz güvenlik girişinden 5 TL vererek araç ile içeri girdiğinizde ancak anlayabilirsiniz. 

BÖYLE SAÇMA BİR DÜZEN OLUR MU?

Haber merkezimize gelen şikâyetlerde ve sosyal medyada yazılanlarda ortak ses böyle saçma bir düzen kurarak vatandaşı aptal yerine koymak olur mu diye tepkiler çığ gibi büyüyor. 

Trabzon Parkın içerisinde bulunan restoranlarda sabah kahvaltısı veya akşam yemeği ya da bir güzel havada çay içmek isterseniz araç ile içeri giriş 5 TL  veriyorsunuz. Aracı mahalle arasına bıraktınız diyelim. Yaya olarak orada bulunan bir restoranda gitmek isterseniz bununda bedeli kişi başı 2 TL'den başlıyor. 

Çekmeköy Haber

on line abortion pill where to buy abortion pill
walgreens store coupons prescription discount codes
prescriptions coupons canada drug pharmacy coupon
lasix nome generico lasix nome generico
what is an abortion pill what is abortion pill
duphaston i ovulacija duphaston tablete
cialis discount coupons prescription discount coupon
cialis coupon 2015 discount coupons for cialis

Anahtar Kelimeler:
Trabzon Park
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eei 5 yıl önce

bunu durduracak yok mu ?

Misafir Avatar
berke 5 yıl önce @eei

var imamoğlu

Beğenmedim! (1)