Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de AK Parti danışma meclisi bir arada

Turgut Özal Kültür Merkezi’nin konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Oktay Saral, Osman Boyraz, İsmet Uçma, Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz programda ilk göze çarpanlardan oldu. 

 Çekmeköy Ak Parti ilçe başkanı Şahmettin Yüsel "Türkiye'ye hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir Başbakan'ın ekibi olmaktan onur duyuyoruz sözleri" salonda büyük alkış aldı. 

Yüksel " 2008 yılında devraldığımız bayrağı İlçemizde’de her seçimde 10 puan yükselterek 3 seçimi geride bıraktık,Elhamdulillah verdiğimiz her sözü tutmanın onurunu gururunu yaşıyoruz.ancak daha birlikte yapacağımız çok işimiz var bizim şimdi önümüzdeki ilk hedefimiz 2014 yerel seçimleri var,kadın kollarımızla gençlik kollarımızla mahalle yönetimlerimizle teşkilatımızla beraber birlik beraberlik içerisinde Çekmeköy ilçemizde Ak Parti’mizin bayrağını en yukarıya taşıyacağız" dedi. 

Daha sonra söz alan Belediye başkanı Ahmet Poyraz "“Bir milyar dolara muhtaç bir ülkeden, günde 22 milyar dolarlık yatırım ihalesi yapan bir Türkiye konumuna geldik. İşte bu, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la kalkınan Türkiye’dir” sözlerine dikkat çekti. 

İstanbul Ak Parti Milletvekili İsmet Uçma tarafından partiye yeni katılanlara rozet takdimi yapıldığı gece topluca çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Çekmeköy Haber


buy cytotec for 24 week abortion abortion pill prescription
on line abortion pill where to buy abortion pill
cytotec abortion abortion pills online
can i take singulair while pregnant can i take singulair while pregnant
risperdal consta risperdal forum
kamagra prix kamagra wikipedia
bimatoprost hair bimatoprost hair
cialis discounts coupons printable cialis coupon
abortion pill rights low cost abortion pill
abortion pill quotes average cost of an abortion pill
abortion clinics san diego where can i buy the abortion pill
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.