Öne Çıkanlar kaza karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli

Bu haber kez okundu.

Maltepeli kadınlar 'Boğazı' turlayacak

Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği “Boğaz Turu”yla kadınlar denizle buluşacak. Çeşitli etkinliklerin düzenleneceği ve 7-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak tekne turları, günde iki kez düzenlenecek ve etkinliklere her mahalleden 250 kadın katılacak.

Maltepe Belediyesi, vatandaşlardan büyük ilgi gören Boğaz turuna kaldığı yerden devam ediyor. Kadın, Aile ve Engelli Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen, sabah 09.30- 12.30 ve öğleden sonra 13.00- 16.00 saatleri arasında günde 2 kez düzenlenecek turlar, 7 Ağustos’ta Bağlarbaşı ve Esenkent sakinlerinin katılımıyla başlayacak. Her mahalleden 250 kadının katılacağı turun son günü olan 26 Ağustos Cumartesi günü, öğleden sonra çalışan kadınlar için özel tur düzenlenecek. Çeşitli eğlence ve etkinliklerin düzenleneceği ve ikramlarda bulunulacak turlar, toplamda 18 kez yapılacak. Boğaz’ın nadir güzellikleri ve İstanbul’un tarihi mekanlarının gezileceği turlarda rehber, psikolog ve sağlık ekibi de hazır bulunacak.

Başvurular belediyeye yapılacak

Tuz İskelesi’nden hareket edecek tekneler için, muhtarlıklar önünde sabah 08.30 ve öğlen 12.00’da araç kaldırılacak. Tura katılmak ve bilgi almak isteyen kadınlar, 0216 458 99 99 Dahili: 2049 ve 2058’den Kadın, Aile ve Engelli Hizmetleri’ne başvurabilecek.

 

Kaptan Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.