Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Sivas derneğinde Kenan Yılmaz dönemi

Çekmeköy'de nüfus bakımından büyük bir potansiyeli olan Sivas'lılar dernekçilik faaliyetlerini daha da etkin bir yapı içerisinde yürütmek için Lütfü Tiryakioğlu'nun da başkan adayı olduğu kongrede Kenan Yılmaz dernek başkanı seçildi. 

KENAN YILMAZ "HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ"

Yapılan kongrede başkan seçilen Çekmeköy Sivaslılar dernek başkanı Kenan Yılmaz "Bizim için önemli olan kardeşlik duygularımızın bir olduğunu görmek ve bir birimizi sevmemizden geçiyor" dedi. 

Yılmaz "Bu zamana kadar görevde bulunan tüm dernek başkanlarımıza teşekkür ederim. Dernekçilik gerçekten çok zor iştir. İnşallah kongremiz hayırlı uğurlu olur. Mevla’m birliğimizi daim eyler. Bizim buna cani gönülden ihtiyacımız var diyerek destek veren herkese teşekkür" etti. 

ÇEKMEKÖY'DE NÜFUS BAKIMINDAN 1. OLAN İLE BU KONGRE YAKIŞMADI

Çekmeköy'de bulunan Sivas'lılar ilçede nüfus bakımından birinci olan bir ilin derneğinin 40-50 kişi ile kongre yapmasına büyük tepki gösteriyorlar. 15-16 bin seçmeni olan bir ilin dernek kongresinin kahvehane köşelerinde değil Spor Komplekslerinde olması gerektiğini belirten Sivas'lılar umarız çıta bundan sonra daha da yüksek olur diyerek tepkilerini dile getiriyorlar. 

Çekmeköy Haber

 

where can i buy abortion pills buy abortion pill online
on line abortion pill where to buy abortion pill
how to order the abortion pill online order abortion pill
cytotec abortion abortion pills online
cytotec abortion abortion pills online
best free pharmacy discount card walgreens online promo code
pharmacy discount card discount coupons for prescription medications
cialis 2015 coupon cialis coupon free
concorde concordia versicherung
amoxicillin trihydrate amoxicillin bivirkninger
bimatoprost hair bimatoprost hair
abortion pill cost alternatives to abortion pill
non surgical abortion pill first trimester abortion pill

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.