Öne Çıkanlar İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi Armutluda çilingir güvenlik CHP Ümraniye İlçe Başkanlığından Basın Buluşması.. Çatalca

Bu haber kez okundu.

Yalova Armutlu’da Doğalgaz hasreti sona erdi

Armutlu belediyesi önünde törenle testi yapılan doğalgaz önümüzdeki günlerde abonelikler sonrasında kullanılacak. Yalova Esenköy’e kadar gelen doğalgaz boru hattı yol çalışmaları için bekletiliyordu. Yaklaşık 4 aylık alt yapı çalışması tamamlanarak Armutlu halkının doğalgaz hasreti sona erdi.

ABONELİKLER SONRASINDA DOĞALGAZ EVİNİZDE

Armutlu belediyesinin önünde vatandaşların katılımı ile gerçekleşen doğalgaz test çalışması töreni n de konuşma yapan Armutlu belediye başkanı Mehmet Birkan “ İlçemiz için hasret sona erdi. Armutlu halkımızın yapması gerek önümüzdeki günlerde abonelik işlemleri tamamlandıktan sonra doğalgaz bağlantılarını yapabilirler” dedi.

KAYMAKAM UĞUR SEZER “ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN”

Törende konuşma yapan Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer  şöyle devam etti “Armutlu halkımıza öncelikle hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum. Daha önce Esenköy ilçemize kadar gelen doğalgaz hattını yol çalışmalarını genişleterek alt yapı çalışmaları sonrasında ilçemize getirdik. Bu anlamda emek veren herkesten Allah razı olsun.  Allah devletimize zeval vermesin. Artık Armutlu halkımızın doğalgaz hasreti bitti. Belediye başkanımızın da dediği gibi abonelik yapan herkes artık doğalgazı evine alacak. Sert kışları ve soğukları geride bırakacak” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.