Öne Çıkanlar Otomobil ekmek araç koku badana

Bu haber kez okundu.

Kurban Satışları başladı

Anadolu yakasında kurban satışları başladı.Çekmeköy halkına yakın pazar yerleride belli oldu. 

Buna göre Kemerdere üst geçidi, baraj yolu, Taşdelen, Nişantepe Özyiğin üniversitesi yanına çadırlar kurularak anadoludan kurbanlık hayvanlar getirilmeye başlandı. 

Pa­zar­lık­lar baş­lı­yor

Kurbanlık getiren vatandaşlar "1-2 gün içe­ri­sin­de pa­zar­lık­la­rın kı­zı­şa­ca­ğı­nı söy­le­yerek “Bu­ra­lar 24 sa­at açık. Bu yıl hay­van sa­yı­sı­nın düş­tü­ğü­nü göz­lem­li­yo­ruz. İs­tan­bu­l’­da pa­zar sa­yı­sı da azal­dı. Ama şu an zam yok. Kur­ban­lık fi­yat­la­rı ge­çen yıl­la ay­nı.”

Bakanlıktan küpe uyarısı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, kurbanlık hayvanların bakanlık tarafından kurulan bilgisayar destekli veri tabanlarında kayıtlı olduğunu gösteren kulak küpelerinin, büyükbaş hayvanlar için pasaport, küçükbaş hayvanlar içinse nakil belgesinin olmasına dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Kilogram fiyatı 11-12 lira olur

Bü­yük­baş hay­van­la­rı­nı pa­za­ra ge­ti­ren Hü­se­yin İn­ci, can­lı bas­kül fi­ya­tın 11-12 li­ra­dan baş­la­dı­ğı­nı be­lirt­ti. Bay­bur­t’­tan gel­di­ği­ni de ak­ta­ran İn­ci, “İs­tan­bu­l’­a ge­lene ka­dar 3 ay­rı ve­te­ri­ner kon­tro­lün­den geç­tik. Bir yıl üze­ri­ne tit­re­ye­rek ye­tiş­tir­di­ği­miz kur­ban­lık­la­rı­mı­zın sa­tıl­ma­sı­nı is­ti­yo­ruz. İt­hal hay­van is­te­mi­yo­ru­z” de­di.

where can i buy abortion pills buy abortion pill online
on line abortion pill where to buy abortion pill
adult anal sex stories adult japanese love stories
ciprobay ciproxin
bimatoprost hair bimatoprost hair
how much do abortions cost abortion clinics in delaware
abortion pill rights low cost abortion pill
abortions facts for abortion pill
clomid testosterone clomid testosterone
cialis coupons from manufacturer cialis trial coupon
abortion pill quotes average cost of an abortion pill
vermox cena vermox alkohol

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.