Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de MHP'nin uyuyan güzelleri neredesiniz?

Atı alan Üsküdar’ı geçti diye güzel bir söz vardır bilmeyenimiz yoktur. Çekmeköy sınırları içerisinde ikamet edip İstanbul 1.bölge Milletvekili Aday Adayı olarak müracaatını yaparak bırakın Anadolu yakasındaki ilçelere bir pankart asmayı kendi kapılarının önüne bile pankart asarak partisine rüzgar katamayan Milletvekili Aday Adaylarına MHP’ye gönül vermiş ülkücüler soruyor “Sizde mi 7 Nisan’ı bekliyorsunuz” diye.

YILLARDIR PARTİYE HİZMET EDENLERİ ANLAMAK MÜMKÜNDE YA YENİLER SİZ ?

Yıllardır partisine mücadele ederek varlığını gösteren, sofrasındaki ekmeğinin yarısını paylaşan, ülkücü iradenin merkezinin bacasının tütmesi için mücadele eden kariyerini tamamladıktan sonra evet vakti gelmiştir diyerek Milletvekili Aday adayı olanları anlamak mümkün. Neden diyecek olursanız çünkü sizler yıllardır bu halkın içerisinde taban ile barışıksınız. Peki daha partinin dün kapısını çalarak Milletçi Hareket Partisinden Milletvekili Aday Adayı  olma şerefine layık olan değerli adaylar sizler ne iş yaparsınız. Sosyal medyada bozkurt işareti yaparak oturduğunuz yerden iktidar olma hayallerimi kuruyorsunuz? Yada sizlerde 7 Nisan’da ilk 5 sıraya girerek sıralamaya göre çalışmamı yapacaksınız? Ümraniye ve çevresinde yıllardır sıralamasına dahi hiç bakmadan gece gündüz çalışan ve emek veren Sabri Şenel'in hakkını yemiş olmayacakmısınız?

ÇEKMEKÖY VE İSTANBUL GENELİNDE CHP PANKARTLARI GÖRENLER MHP NEREDE DİYE SORUYOR?

Ak Partiyi anlarız. Bu tarz çalışmalar şimdilik yapmayabilirler. CHP’ninde öyle yada böyle bir ön seçimi var onun için çalıştılar diyelim. Peki ya MHP’ adayları siz neyi bekliyorsunuz? İstanbul’da aday dahi olmadan %50 oyu almış gibi bu rahatlık neyin nesi diye MHP tabanı soruyor saygıdeğer Aday adaylarına.

ADAY ADAYIYIZ DİYEREK HANGİ DERNEĞİN KAPISINI ÇALDINIZ?

İyi niyetli güzel eleştiriler her zaman insanların doğru yolu bulmasına yardımcı olan yol haritalarıdır. Çekmeköy’de ikamet eden  5-6 Milletvekili Aday Adayının yola çıktığı şu günlerde dernekler başta olmak üzere hiçbir çalışma yapılmaması yine MHP’ye gönül veren partilileri üzüyor. İktidar meşalesinin Ankara’dan yakıldığı ve İstanbul MHP İl başkanı Mehmet Bülent Karataş’ın iyi niyetli çabalarının ve mücadelelerinin gölgesinden çıkarak artık faaliyet yapma zamanı gelmedi mi?

walgreens online coupon codes rite aid online coupons
rite aid video coupons photo code walgreens
walgreens photo coupon prints walgreens new prescription coupon
rite aid beauty coupons walgreens photo coupon prints
sildenafil cena sildenafil citrat nuspojave
how much do abortions cost abortion clinics in delaware
cialis effet cialis forum

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.