Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Bora Kılıç ' yeniden başkan sıra Çekmeköy'de'
Genç vizyona sahip ve aktif çalışmaları ile kendinden her zaman söz ettiren Bora Kılıç Şebinkarahisarlı Sanayi İş adamları derneğinde yapılan olağan kongresinde yeniden başkanlığa getirilerek güven tazeledi. 

Aynı zamanda Çekmeköy MHP Belediye başkan aday adaylığını da açıklayan Bora Kılıç "Bayramdan sonra nasip olursa büyük bir katılımla ilçe başkanlığıma giderek adaylığımı resmileştircem diyerek daha çok çalışmamız lazım" dedi.  

Levent Şirvan Konferans salonunda yapılan Genel Kurula AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Hasbal, Giresun Üniversitesi Rektörü Aygün Attar, Kanaat Önderi Salih Kacır, İstanbul Şebinkarahisar Vakıf Başkanı Avni İşcan, Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Hakan Özbay,  Kocaeli Şebinkarahisar Dernek Başkanı Aslan Yılmaz, Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan, TİM Eski Başkanı Oğuz Satıcı, CHP eski ilçe Başkanı Oktay Alp, İş Adamları Dursun Efe, Sefer Sucu, Hayri Bakıcı, Tufan Öztürk, İSTERDEF Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Gözcü, Prof. Dr. Bengü Başer, Prof. Dr. Tayfun Yücel ve çok sayıda Şebinkarahisarlı iş adamları ve sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri katıldı.

 Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Emir’in sunumuyla gerçekleşen Kongre’de eski Şebinkarahisarlılar dernek başkanı Yücel Kısa, Gürbüz Ekinci ve Filiz Baysal divan kuruluna seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla birlikte kongrenin açılış konuşmasını başkan Bora Kılıç yaptı.

“Allah’tan başka kimseye kul olmayan Şebinkarahisarlı iş adamlarıyız...”

Biz Kimiz? Şiirini okuyarak konuşmasına başlayan başkan , “Biz geçmişini unutmayan, ayağının çarığı ile gurbet diyarı İstanbul’a gelerek ticaret yapan, örfünden, töresinden ve kültüründen, değerlerinden ödün vermeyen ülke ekonomisine katkıda bulunan, onurlu, gururlu, şerefli, Allah’tan başka kimseye kul olmayan Şebinkarahisarlı iş adamlarıyız” dedi.

“Nerede bir Şebinkarahisarlı bir iş adamımız var ise kapısını çalacağız...”

“Az laf çok iş sloganıyla çıktığımız bu çetin yolda amacımız Şebinkarahisar’a hizmeti diyen Kılıç, “kardeşlik duygularımızı gurbet el diyarında pekiştirerek güzel ilçemizin değerli iş adamlarını bir araya getirmek. Biz bu yolda nerede bir lı bir iş adamımız var ise kapısını çalacağız. Onları derneğimize üye yapacağız. Kenetleneceğiz ve kardeşlik duygularımızı pekiştireceğiz ” dedi.

“12 ayda 12 projeyi hayata geçireceğiz...”

12 ayda 12 projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Kılıç,  “Bizler bu çetin yolda, gecesini gündüzüne katan yönetim kurulumuzdaki kıymetli arkadaşlarım ve Şebinkarahisar sevdalısı iş adamlarımız ile birlikte inşallah bu projeleri en kısa zamanda hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Bora Kılıç, yapacakları projeleri başlıklar halinde şu şekilde ifade etti.
 
1.  Hazırlamak.
2.  İş Adamları Bilgilendirme Seminerleri ve Konferanslar Düzenlemek.
3.  Şebinkarahisar’ın değerleriyle buluşmak.
4.  Eğitime destek vermek.
5.  Şebinkarahisar İş bul portalı hazırlamak.
6.  İşveren ziyaretleri.
7.  Şebin Siad Kartı.
8.  Tur organizasyonları.
9.   Şebinkarahisarlı İşadamları tanıtım filmi hazırlamak.
10. .
11. Dernek üyelerine kazanç getirecek faaliyetler.
12. Gelir getirici diğer  faaliyetler olarak sıraladı. 
  
Derneğin faaliyet raporu ve yeni dönem için planlanan gelir-gider tahmini bütçe oylamaya sunularak kabul edildi. Dilek temenniler bölümünde, İş Adamı Ünal Ekinci, Sanatçı Erol Erarsalan, Sefer Sucu, Hayri Bakıcı, Salih Kacır, Kocaeli Şebinkarahisar Dernek Başkanı Aslan Yılmaz, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Hakan Özbay, Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan, CHP eski ilçe Başkanı Oktay Alp, İstanbul Şebinkarahisar Vakıf Başkanı Avni İşcan, TİM Eski Başkanı Oğuz Satıcı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır söz alarak birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından tek liste ile seçime giren Bora Kılıç yeniden Şebinkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneğine başkan seçildi.


cytotec abortion abortion pills online
prescription drugs discount cards manufacturer coupons for prescription drugs
drug prescription card coupons for prescription drugs
ciprofloxacin og alkohol ciprofloxacin hexal 500 mg
kamagra prix kamagra wikipedia
bimatoprost hair bimatoprost hair
cialis discounts coupons printable cialis coupon
ventolin sprej ventolin doping
early abortion pill options when is it too late to get an abortion pill
what is an abortion pill what is abortion pill
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.