Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Beykozda düğün salonları

Beykoz Kavacıkta açılan Beyaz Saray Düğün ve Balo salonları her kesimin beğenisini kazanmaya devam ediyor.. 300 kişilik salonlardan tutunda 1000 kişilik salonlara kadar 3 farklı salon olarak hizmete giren Beyaz Saray Düğün ve Balo Salonlarının fiyatlarıda oldukça uygun..

BEYKOZDA MUTLU YUVALAR BEYAZ SARAYDA KURULACAK

Kavacık Beyaz Saray Düğün Aynı anda 3 ayrı düğün yapılabilme özelliğine sahip olan mutlu yuvaların mimarı olmak üzere kendine özgü tarzı ve şık konseti ile her kesimin beğenisini kazanmaya devam ediyor . Suit Saray Salonun’da 1,000 kişilik, Gold Balo Salonu 500 kişilik  ve Hürrem Balo Salonu 300 kişilik salonlarda nikah törenlerinin,kınaların;dernek gecelerinin ;özel organizasyonların gençlerin ve asker eğlencelerinin de favori adresi olacak. 2 bin 200 metrekare alan üzerinde kullanım alanıyla  ve otoparkı ile Kavacık dikkat odağı olmaya başladı., Isıtma ve soğutma sistemi ile dört mevsim rahatlıkla kullanılabilecek. Son derece modern bir yapıya sahip olan düğün salonunun tamamlanmasıyla evlenecek çiftlerin  geriye döndüğünde uygun  fiyatlara rüya gibi bir  düğün hayallerine kavuşmuş olacaklardır.

BEYAZ SARAY DÜĞÜN SALONU İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA ÖRNEK

Yönetim kurulu başkanı Mehmet Ustabaşı’nın yaptığı ve Masum Ustabaşının  yönetiminde bulunan Beyaz Saray Düğün Salonları İstanbul Anadolu Yakasında örnek teşkil eden düğün salonları içerisinde en öne çıkanlar olarak sektöre ismini altın harfler ile yazdırmaya başladı bile. Beyaz Saray düğün salonu nerede, beyaz saray düğün salonuna nasıl gidebilirim, diyenler için Beykoz Kavacık merkeze gelmeleri yeterlidir diyen Mehmet Ustabaşı “Ulaşım için en kolayı biziz” dedi. 

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.