Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Ataşehir 'de dün gece polis hırsız kovalamacası yaşandı
Gece saat 22.00 sularında polisin devriye görevi yaptığı sırada şüphelenilen bir aracın dur ihtarına uymayarak kaçması sonucunda kaçan araç kaza yaptı. Aracı kullanan, olayda yaralanırken, kaçmaya çalışan diğer kişi de fazla uzaklaşamadan polis ekipleri tarafından yakalandı. Yapılan araştırmalar sonucunda kaza yapan aracın çalıntı olduğu ve yakalanan kişilerin adli sicil kayıtlarının hayli kabarık olduğu tespit edildi.
 
Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği’nde çalışan polisler dün gece Ataşehir Mevlana Mahallesi’nde devriye görevi yaparken 55 KN 306 plakalı bir araçtan ve içindeki 2 kişiden şüphelendi. Aracı durdurmak isteyen emniyet birimleri beklenmedik bir hamle ile karşılaştılar. Polisleri gören şüpheliler yapılan dur ihbarına rağmen kaçmaya başladılar. TEM’e çıkarak kaçmaya başlayan şüphelilerin bu kaçış anları polis ekiplerince an be an kameraya kaydedildi. Kaçmaya başlayan aracın bilgileri hemen polis tarafından merkeze anons yapılarak iletildi. TEM otoyoluna çıkan araç bir süre sonra Ankara istikametine yöneldi. Ataşehir sınırından çıkma ihtimalini düşünen polisler Sultanbeyli ve Sancaktepe polislerine durumu bildirerek yol üzerinde gereken önlemleri almasını istedi. 
 
NEDEN KAÇTIĞINI BİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ
 
Aşırı hızlı ve tehlikeli bir şekilde ilerleyen araç sürücüsü, Sultanbeyli TEM üzerinde yapılan yol genişletme çalışmasının olduğu yerde direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kaza yaptı. Araçta bulunan iki kişiden biri olan Bora Omur araçtan çıkarak hızlı bir şekilde kaçmaya çalışsa da polisler tarafından kısa bir süre içinde yakalandı. Çalıntı aracı kullanan Gökhan Tartar da kaza anında yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne götüren yaralının durumunun iyi olduğu belirtildi. Yakalananlardan Gökhan Tartar’ın 2 ayrı suçtan dolayı arandığı ve pek çok kaydı bulunduğu ifade edildi. Neden kaçtınız sorusuna cevap veren Bora Omur ise bir problem olmadığını ve neden kaçtığını bilmediğini söyledi. Olay ile ilgili polis tarafından yapılan soruşturmanın devam ettiği bilgisi verildi.
 
ddhaber
cialis coupons from manufacturer cialis trial coupon
i had an abortion abortion in new york
fibromyalgia ldn naloxone for alcoholism
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.