Öne Çıkanlar İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi Armutluda çilingir güvenlik CHP Ümraniye İlçe Başkanlığından Basın Buluşması.. Çatalca

Bu haber kez okundu.

Cambridge Kolejinde Dünya Tiyatrolar Günü Çoşkusu

Kaliteli eğitimin doğru adresi olan Cambridge Koleji, eğitimde eskimeyen anlayışları ve modern düşünceleri sentezleyerek bireysel başarıyı hedeflemeye devam ediyor. 

Sunduğu fırsatlarıyla ekol ve eğitimde lider bir kuruluş olmaya aday olan Çekmeköy'deki ender okullardan biri olmakla beraber bünyesinde anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hizmet vermekte.

HER ÖĞRENCİSİYLE TEK ÖĞRENCİ ANLAYIŞI UYGULANIYOR

Bulunduğu bölgede ve tüm Türkiye’de isminden itibarla söz ettirmeyi başarmış öğretmen kadrosuyla çalışan Cambridge Kolejinin birinci prensibi, her öğrencisiyle tek öğrencisiymiş gibi ilgileniyor olması.

İngilizceyi doğal yaşam alanı haline getiren, böylece ana dil gibi öğrenilmesini sağlayan Cambridge Kolejinde ikinci hatta üçüncü yabancı dilinde öğrenilme fırsatı sunulmakta.

 PROJELERİ İLE GÖZ DOLDURUYOR

Çekmeköyde eğitim vermeye  başlayan Cambridge Koleji projeleriyle de göz doldurmaya devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda Dünya Tiyatrolar Gününü bir tiyatro sahnesiyle huzurlarınıza getirmeye hazırlanıyor. 

Nejat Uygur’un oğullarından Süha Uygur’un oluşturduğu Uygur Çocuk Tiyatrosu 29 Mart 2014 Saat 13:00’da Güneşe Yolculuk adlı müzikli ve danslı çocuk oyununu Cambridge Koleji tiyatro sahnesinde sergileyecekler.

Eğitimde her zaman farklı sistemlerin uygulayıcısı olan okulda Çift Dilli Eğitim, Renzulli Learning ve

Doğada 4 Atölye 1 Kamp Modeli uygulanmasının yanı sıra bilim, spor ve sanat alanında da bir çok ulusal ve uluslararası etkinlik gerçekleştirmekteler

ÜNLÜ TİYADROCU NEJAT UYGUR UNUTTURULMAYACAK

Dünya Tiyatrolar Gününde de bu oyunla Türk tiyatrosunun duayenlerinden Nejat Uygur anılarak çocuklara unutturulmayacağı hedeflenmekte. 

Oyun: Güneşe Yolculuk  Yer: Cambridge Koleji  Tarih: 29-03-2014  Saat: 13:00 

ÜCRETSİZ DAVETİYE (Rezarvasyon Zorunludur)

0216 312 77 88 - www.cambridgekoleji.com 

 

Çekmeköy Haber

 

amoxicillin endikasyonlar agrisol.com.ar amoxicillin antibiyotik fiyat

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.