Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköyde microblading çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Ümraniye'de Okulda silahlı saldırı
İstanbul Ümraniye'deki bir ilköğretim okulu önünde öğrencileri okula bırakan servis şoförüne silahlı saldırıda bulunuldu. Bacağından yaralanan şoför Atalay Ağrı'nın kendisini vuran kişilerle alacak verecek meselesi olduğu belirlendi. Olay, Bilge Soyak İlköğretim Okulu'nun önünde dün sabah 08.00 sıralarında meydana geldi.
 
Ağrı, öğrencileri okula bıraktıktan sonra okulun önüne araçla gelen ve aralarında alacak verecek meselesi bulunan kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bu sırada öğrencilerin serviste olmaması büyük bir faciayı engelledi. Silah sesini duyan öğrenci ve veliler büyük korku ve panik yaşarken servis şoförü bacağından yaralandı.
 
2 BOŞ KOVAN BULUNDU
 
Yaşanan olay sonrası okulun önüne polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrenin güvenliğini sağlarken olay yerinde 2 de boş kovan bulundu. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralı Ağrı'yı hemen ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Polis ekipleri çevrede güvenlik kamerası taraması yaparak kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
 
Kaynak: http://www.sabah.com.tr/yasam/2016/09/23/okul-onunde-silahli-dehset
cialis discounts coupons printable cialis coupon
amoxicillin endikasyonlar amoxicillin antibiyotik fiyat
abortions facts definition of abortion pill
abortion clinics san diego where can i buy the abortion pill
i had an abortion abortion in new york

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.