Öne Çıkanlar Adalar koku araç ekmek badana

Bu haber kez okundu.

Türkiye'nin Alanındaki En Kapsamlı Projesi Sancaktepe Külliye Hamam İstanbul

Sancaktepe Emek Mahallesi mevkiinde 10.000 m2 alan içerisinde 5.600m2 kapalı alana sahip 70 araçlık otoparkı bulunan Külliye Hamam İstanbul Türkiye’nin en büyük hamam tesisi konumundadır. İçerisinde, Bay – Bayan hamamı, havuz, sauna, fin hamamı, jakuzi, Yavuzbey Konya Mutfağı, Kahve Külliye, güzellik merkezi, konferans salonu ve kreş gibi bir çok hizmet dalını barındırmaktadır.

Asırlardır gelen tecrübeyi profosynel ekibimizle yürütüyoruz

Külliye Hamam İstanbul İşletmecisi Murat Arslan “Osmanlı Devleti döneminden bugüne Tokat Tozanlı bölgesinin öncülüğünde yürütülen Türk Hamam Kültürü ve işletmeciliği Külliye Hamam İstanbul tesisimizde ülkemizin birçok bölgesinde ve tesisinde olduğu gibi devam etmektedir. Asırlardır süre gelen bu tecrübe, profesyonel işletmecilerimiz, çalışma ekibimiz  İstanbul’un merkezinde eşsiz ve dev bir tesis ile sizlerle buluşmaktadır" dedi. 

Modern konforun aynı çatıda birleştiği bir yeriz

Murat Arslan "Günlük yaşantımızın gereksinimleri, kültürümüzün tat ve dokuları aynı zamanda hamam kültürünün hali hazırda ritüelleşme evresini Külliye Hamam İstanbul tesisi ile sizlere yaşatacak olmaktan onur duymaktayız. Külliye Hamam İstanbul tarihi hamamların mimarisi ve modern hamamların konforunun aynı çatı altında ahenkle buluştuğu Hamam üzerine kurulmuş ilk tesis konumundadır. Geleneklerimizi bu denli görkemli ve eşsiz bir yapı ile sizlerle buluşturup yaşatmaya devam ettirmek bizlere gurur ve mutluluk vermektedir. “ifadelerini kulladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.