Öne Çıkanlar kaza karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe’de vatandaşlara kurban eti ikramı

Sancaktepe’de kurban kesimi koronavirüs tedbirleri altında yapıldı. Sancaktepe Belediyesi ise kurban kesim alanında kurbanlarını kesen vatandaşlara kurban eti ikramında bulundu. Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’nün de katıldığı kurban eti ikramında vatandaşların tedbirlere uyduğu gözlendi.

"HİJYEN KURALLARINA UYGUN GÜZEL BİR BAYRAM YAŞIYORUZ”

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, vatandaşlara kurban dağıtarak şunları söyledi:

“Bugün kurban kesim alanındayız. Sancaktepe’ye kurban satışı ve kurban kesimi ile ilgili hizmet veriyoruz. Kurbanlarımız bir taraftan tedbirlerle kesiliyor. Diğer bir taraftan ise belediyemiz olarak kesmiş olduğumuz kurbanları burada kavurma yaparak halkımıza dağıtıyoruz. Vatandaşlarımız ile hijyen kurallarına uygun güzel bir bayram yaşıyoruz. Bütün İslam aleminin, milletimizin bayramını tebrik ediyorum. Mesafesiz yine gönül gönülle el öpebileceğiz bayramlarımız olsun”.

DHA

Anahtar Kelimeler:
SancaktepeEtKurban
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.