Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe’de korkunç kaza

Kaza saat dün 23:45 sularında yaşandı. Süratli bir şekilde giden 34 HY 7205 plakalı araçın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı. Çarma sonucu havada takla atan araç karşı yönden gelen Hakan Alparslan'ın kontrolündeki 06 YAZ 37 plakalı aracın üzerine düştü.



Kaza sonucu takla atan 34 HY 720 plakalı aracın sürücüsü ve yanında bulunan kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevkedildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince en yakın hastaneye sevkedildi. 06 YAZ 37 plakalı aracın sürücüsü Hakan Alparslan ise kazadan yara alamadan kurtuldu.

Kazayı tanık olan Habib Morkoç "araba karşıdan gelirken kaldırıma vurdu. Araba havalandı. Havalanan araba siyah arabanın üzerine düştü. Kırmızıda beklerken gelen araba havalandı ve üzerine düştü. İki yaralı vardı. Beyaz aranadakiler yaralı" ifadelerini kullandı.

İHA

Anahtar Kelimeler:
KazaSancaktepe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.