Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe’de feci kaza! Tünelde kontrolden çıktı

Sancaktepe'de Samandıra Caddesi üzerinde seyir halinde olan yabancı uyruklu TIR şoförü Celil Hanmuhammedi, tünelde ilerlediği sırada iddiaya göre bir maddenin dökülmesi sonucu kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan TIR yol kenarındaki bariyerlere çarptı, kaldırımı aşıp duvara çarparak durabildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazayı TIR şoförü yara almadan atlattı.

Tırda büyük maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle tünel bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Tırın çekici yardımıyla yoldan çekilmesiyle trafik akışı tekrar eski haline döndü. Kaza yapan TIR şoförü Celil Hanmuhammedi, “Yerde yağ ve su vardı, çamurluydu yer biraz, kaydı. Kolum biraz ağrıyor” dedi. 

(İHA)

Anahtar Kelimeler:
KazaSancaktepe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.