Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe Meclis Mahallesi'nde yangın

Meclis Mahallesi Yeni Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın giriş katındaki dairede saat 11.20'de bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede daireyi sardı. Dumanları gören mahalle sakinleri yardıma koştu. Yangın sırasında evde olduğu ifade edilen bir çocuk ve kadının komşuların yardımıyla binadan çıkartıldığı öğrenildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle dairede hasar oluştu.

KOMŞULARI YANGINI ANLATTI

Hanife Aycan, "Ben yangını duydum. Komşularım telefon etti. Geldim baktım, komşumun evinde yangın çıkmış." dedi.

Dursun Uçar, "Dışarı baktım ses var. Koşarak geldim. Ev yanıyor. Müdahale ettik ama hortum ve su yeterli olmadı. Bayan dışarı çıktı. Kocası da ekmek almaya gidiyor." dedi. Harun Top ise, "Gerekli müdahaleyi yaptık ama söndüremedik. İtfaiye ekipleri söndürdü. Evde eşi ve çocuğu vardı onları da dışarı aldık zaten." diye konuştu.

Sancaktepede üç katlı binanın giriş katında yangın

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.