Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de saldırganın filmleri aratmayan kaçışı

Sancaktepe'de bir sitenin dairesinde 1 kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçmak isteyen saldırgan, filmleri aratmayan kaçış sahnesine imza attı. Daireden çarşaf sarkıtarak kaçan saldırganın kaçışını güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.

İHA'nın haberine göre olay, önceki gece 04.30 sıralarında Sancaktepe Meclis Mahallesi'nde bulunan lüks bir sitenin 5'inci katındaki dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı saldırıya uğrayan F.T isimli bir kişi üç ayrı yerinden yaralandı. Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçmak isteyen saldırgan ise filmleri aratmayacak bir kaçış sahnesine imza attı. Filmleri aratmayan kaçış sahnesi, sitenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde daireden kaçmak isteyen şahsın iki çarşafı birbirine bağlayarak camdan sarkıttığı görülüyor. Saldırgan birbirine bağladığı çarşafların sağlamlığından emin olduktan bir süre sonra ise çarşaflara tutunarak kendini aşağıya bırakıyor. Filmlerdeki kaçış sahnelerine özenen saldırgan birbirine bağlamış olduğu çarşaflar sayesinde daireden çıktıktan sonra sakin bir biçimde olay yerinden uzaklaşıyor.

Anahtar Kelimeler:
SancaktepeSaldırgan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.