Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de Sahte İlaç İmalathanesine Baskın

Operasyonda 5 bin paket sahte soğuk algınlığı ilacı ele geçirildi.Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürülüğü Asayiş Büro ekipleri, Eyüpsultan Mahallesi’nde bulunan bir sanayi sitesinde sahte ilaç üretildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Sözkonusu iş yerine baskın düzenleyen ekipler, 5 bin paket soğuk algınlığı ilacı ve 30 çuval ilaç hammaddesi ele geçirdi. Operasyonda ilaç paketlemek için kullanılan makinelere de el kondu. Olay yerinde inceleme yapan Sağlık Bakanlığı yetkilileri de ilaçların kayıt dışı ve sahte olduğunu belirledi.Aynı sanayi sitesinde bir başka iş yerini basan ekipler, burada da 250 koli kahve ele geçirdi. Zanlıların ünlü bir markanın ismini taklit ederek kahve ürettikleri ve piyasaya sürdükleri belirlendi.Her iki olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.

İHA

Anahtar Kelimeler:
SancaktepeBaskınSahteIlaç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.