Öne Çıkanlar leylek oto ekpertiz Beyaz Saray Davet Ve Balo Salonu çekmeköy engelliler kulübü cinayet

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de otomobil ile servis çarpıştı: 4'ü ağır, 6 yaralı!

Sancaktepe'de bu sabah saat 06.30 sıralarında bir trafik kazası yaşandı. TEM Otoyolu yan yolda meydana gelen kazada, içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil, kayganlaşan yolda döndüğü sırada özel bir şirkete ait yolcu servis minibüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre, otomobilde bulunan 5 kişiden 4'ü ağır, bir kişi de hafif şekilde yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

DHA'da yer alan habere göre servis minibüsünün sürücüsünün de kazayı hafif yaralı olarak atlattığı öğrenildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kaza sırasında araçta sıkışan 2 kişi olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralılar sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri de yolu bir süre ulaşıma kapattı.

Anahtar Kelimeler:
Sancaktepe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.