Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli hicabi çamlıca Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de Kaza yapan sürücüye yardım etmek isterken canından oluyordu

Sancaktepe’de bariyerlere çarpan aracı fark eden EDS görevlileri yardımcı olmak için aracın yanına gitti. O sırada yolda ilerleyen başka bir araç, EDS görevlilerinden birine çarparak yaralanmasına sebep oldu. Yaralanan kişinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza yapan araçlar yoldan kaldırıldı.

Dün Sancaktepe - Ortadağ bağlantı yolu Kartal istikametinde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Serhat Zengin yönetimindeki araç yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda kayarak bariyerlere çarptı. Yoldaki EDS görevlileri kazayı fark ederek, yardım etmek amacıyla aracın yanına gittiler.

Sürücü ile EDS görevlileri aracı emniyet şeridine çekip yola reflektör koyarak trafik güvenliğini sağladılar. O esnada yolda aracıyla seyir halinde olan Çağatay Çil, yolun kenarında duran araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle EDS görevlisi Cem Şen yaralandı. İhbar üzerinde olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza yapan araçlar çekici yardımıyla yoldan çekilirken, araç sürücüleri ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

İHA

Anahtar Kelimeler:
KazaSancaktepeEds
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.