Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de hurdalık yandı

Sancaktepe ilçesi, Abdurrahman Gazi Mahallesi, Sevenler Caddesi üzerinde bulunan Avşar Sokak'taki bir hurdalık alanda saat 02.15 sıralarında yangın çıktı.

KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Açık alanda bulunan hurdalık malzemelerin, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başlaması itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Çok sayıda itfaiye ekibinin kısa süreli müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangın sonrası, uzun bir süre soğutma çalışması gerçekleştirildi.

ÇALIŞANLAR KENDİ ÇABALARIYLA ÇIKTI

İtfaiye merdiveni ile yangına tepeden müdahale eden ekipler, yatakhane kısmını kontrol ederek içeride mahsur kalanın olup olmadığını kontrol etti. Yabancı uyruklu bir çok çalışanın yatakhaneden kendi çabalarıyla çıktığı öğrenildi.

Sancaktepe'de hurdalık yandı

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Yangının çıktığı nokta ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, itfaiye ekiplerine engel olabilecekleri düşüncesiyle çevredeki vatandaşları ve iş yeri sahibini yangın noktasına yaklaştırmadı. Cadde giriş ve çıkışı ile sokağın giriş ve çıkışını kapatan polis ekipleri emniyet şeridi içerisine aldıkları alana hiçbir vatandaşın girmesine izin vermedi.

Polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Sancaktepe'de hurdalık yandı

İHA

Anahtar Kelimeler:
SancaktepeHurda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.