Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Sağlık Merkezine Giren Eli Bıçaklı Hırsız Kamerada

Doktor odalarının kapıları kilitli olunca, bekleme salonunda ki televizyonu çaldı.Sancaktepe'de Ömer Hayyam Sağlık Merkezi'ne gelen 2 hırsızdan biri yanında getirdiği bıçak ile kapıyı açarak içeri girdi. İçeri giren hırsız kapıları kilitli olan doktor odalarına giremeyince, bekleme salonunda bulunan televizyonu alarak kaçtı. Yaşanan o anlarda güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün Sancaktepe'de bulunan bir Ömer Hayyam Sağlık merkezi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece iki kişi sağlık merkezinin önüne gelerek, etrafı gözetledi. Çevrede kimsenin olmadığını anlayan hırsızlardan bir tanesi elindeki bıçakla kapıyı açıp içeriye girerken, diğer ise dışarıda gözcülük yaptı. Sağlık merkezinde doktorların odalarına girmeye çalışan hırsız başarısızı olunca bekleme salonunda bulunan televizyonu alarak kayıplara karıştı. Yaşanan o anlar ise sağlık merkezinde bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, iki kişinin sağlık merkezi önüne geldiği ve bir kişinin yanında getirdiği alet yardımı ile kapıyı açıp içeri girdiği görülüyor. Daha sonra hırsız bir süre oda kapılarını açmaya çalıştığı görülüyor. Bekleme salonunda bulunan televizyonu yerinden söküp aldığı görülüyor.

İHA

Anahtar Kelimeler:
SancaktepeHırsız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.