Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Kar Nedeniyle Kayganlaşan Yolda Kontrolden Çıkan Kamyonet Devrildi

Kar nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan kamyonet devrildi
Sancaktepe'de bir otomobilin sıkıştırdığı kamyonet ağaca çarparak devrildi

İSTANBUL - Tem Otoyolu Sancaktepe girişinde bir aracın sıkıştırdığı kamyonet, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Devrilen kamyonetten çıkan sürücü, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. 
Edinilen bilgilere göre olay TEM Otoyolu Sancaktepe girişinde yaşandı. Yolda seyir halindeki kamyonet, bir başka otomobilin sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı. Sürücüsünün frene basınca kaymaya başlayan kamyonet, yol kenarındaki ağaca çarparak devrildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Yaşar Kaya, "Araba sıkıştırdı. Ben de hafif frene bastım. Araba yakmaya başladı. Geldik direk ağaca çarptık" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
TEMKazaSancaktepe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.