Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED)  İstanbul'da Evet dedi
Cumhurbaşkanı başdanışmanı İhsan Şener’in konuşmacı olarak katıldığı programda yeni anayasa, başkanlık sitemi ve referandumda neden evet denilmesi gerektiği konusunda birçok konu ele alındı. Daha öncede BİRKONFED Teşkilat başkanı Yücel Yalçınkaya öncülüğünde Ordu, Sivas gibi bir çok ilde evet toplantıları düzenleyen İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED)  referanduma sayılı günler kala çalışmalarını dahada hızlandırdı. 
 
ÜNSAL “ÜLKEMİZ İÇİN TABİKİDE EVET”
 
İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED)  Genel başkanı Osman Ünsal açılış konuşmasında; Referandum sürecinde İş Dünyası Konfederasyonu referandum ile ilgili genel değerlendirmemizi yaptıktan sonra almış olduğumuz evet kararımızın devamında Anadolu başta olmak üzere bir çok ilimizde sayısız programa imza attık. Ülkemiz, bayrağımız, vatanımız için evet kararımızı konusunda uzmanlarımız ile neden referandumda evet denilmesi noktasında paneller düzenledik. Referandum kararını verecek olan halkımızı bu konuda aydınlatmaya devam ediyoruz. Bu gün ise Cumhurbaşkanı başdanışmanı İhsan Şener’i İş Dünyası Konfederasyonumuza davet ettik. Artık söz sayın danışmanımızda” diyerek selamlama konuşması yaptı. 
 
ŞENER “HALKIMIZ NE YAPACAĞINI ÇOK İYİ BİLİR”
 
Cumhurbaşkanı başdanışmanı İhsan Şener konuşmasında 16 Nisan’da yapılacak olan referanduma dikkat çekti. Halkımız referandumda ne yapacağını çok iyi bilir diyen İhsan Şener konuşmasına şöyle devam etti ; Geçmiş yıllarımızda baktığımızda siyasette hep şunu gördük. Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasında ister aynı parti olsun ister farklı parti olsun hep kavgalar olmuştur. Bu halk ne yapacağını çok iyi bilir. Sayın Cumhurbaşkanımız için muhtar bile olamaz diyenler varıdı bir zamanlar. Bu halk ne yaptı. Büyükşehir belediye başkanı olduktan sonra önce başbakan daha sonra ise Cumhurbaşkanı yaptı. 16 Nisan’da ise bir referandum olacak. Halkımız hizmetleri görüyor. Elini vicdanına koyacak ve referandumda sandıklardan Evet diyerek iradesine sahip çıkacaktır” dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.