Öne Çıkanlar İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi güvenlik Armutluda çilingir CHP Ümraniye İlçe Başkanlığından Basın Buluşması.. Çatalca

Bu haber kez okundu.

Hüseyin Yüksek, Devletimin ve milletimin yanındayım

HDP’li Sebahat Tuncel’in de içinde bulunduğu 4 milletvekilinden oluşan heyetin çözüm süreci ile ilgili 2013 yılında Sinop’a ziyarette bulunduğu sırada çıkan olaylar sonucu hakkında dava açılan eski Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, yargılandığı davadan beraat ettiğini belirtti. Yüksek, açıklamasında "Pişman değilim" ifadelerinde bulundu.

"Bu ülkede kardeşliğimize kimse kelepçe vuramaz"
Yüksek, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: “Biz millet olarak her zaman huzurlu bir yarınları istiyoruz. Bu güzel ülkemizde aziz şehitlerimizin ruhunu, ailelerini ve aziz gazilerimizi incitecek söylem ve davranışta bulunan ve terör örgütleri ile arasına mesafe koyamayanlara Sinop her zaman gereğini yapar. Bende o dönemde Dikmen belediye başkanıydım. Şehit haberlerimizin ardı ardına geldiği günlerde terör örgütlerine mesafeyi koyamayanlar ilimize ziyarete geldiğinde bizlerde Türk bayraklarımızı alarak tepkimizi göstermiştik. Bu gün olsa aynı davranışı yapmaktan kaçınmam. Bizim toplum olarak kardeşliğimize hiç kimse kelepçe vuramaz”. 

amoxicillin endikasyonlar amoxicillin antibiyotik fiyat
articles on abortion pill abortion price
duphaston i ovulacija duphaston tablete
feldene ampolla feldene gel
rx pharmacy card viagra manufacturer coupon
pros and cons of abortion free abortion pill
abortion pill ru486 abortion facts pro life

Anahtar Kelimeler:
Hüseyin Yüksek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.