Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: 10-15 yıl içinde dünya şampiyonları çıkacak

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz Yönetici Yusuf Güney ile birlikte Sancaktepe Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan İsmail Erdem ile bir araya geldi.

Ziyarette Başkan Mustafa Cengiz, Türkiye’de ilk kez Sancaktepe Belediyesi tarafından uygulanan Sporcu Performans Laboratuvarı hakkında Başkan Erdem’den bilgi aldı. Sancaktepe’nin bu hamlesinin Türk Sporuna öncelik olduğunu belirten Mustafa Cengiz bu laboratuvar sayesinde önümüzdeki 10-15 yıl içerisinde buradan Türkiye Şampiyonları, Dünya Şampiyonları çıkacağını ve Galatasaray Spor Kulübü olarak bu projenin içinde yer alacaklarını belirtti.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise Mustafa Cengiz’in yapmış olduğu ziyaret ve sporcu performans laboratuvarı ile ilgili görüş ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Milli Gazete - Mehmet Ergün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.