Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Dehşeti yaşatıp 'Görüşelim canım' dedi!

Olay, Sancaktepe, Fatih mahallesi Yakacık Caddesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda 3 Haziran günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 02.10 sıralarında kapüşonlu ve yüzü maskeli bir kişi markete girerek elindeki silahı kasiyere yöneltti.

Kasiyer, kasada bulunan bin 190 TL'yi şüpheliye verdi ancak soyguncu parayı az bulunca üzerindeki paraları ve raftaki sigaraları da istedi. Karşısındaki eli silahlı şahıs karşısında yapacak bir şeyi olmayan kasiyer, cebindeki 100 TL ile rafta bulunan 960 TL değerindeki 60 paket sigarayı ona verdi.

MARKETTEN ÇIKARKEN "GÖRÜŞÜRÜZ CANIM" DEDİ

Paraları, sigaraları ve kasiyerin cebindeki 100 TL'yi alan şüpheli marketten çıkarken "Görüşürüz canım" diyerek oradan ayrıldı.

Market çalışanı, soyguncu çıkar çıkmaz polisi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı.

POLİS, SOYGUNCUYU BİR GÜN İÇİNDE YAKALADI

Polisin yaptığı teknik ve fiziki çalışmalar sonucu, olayın şüphelisi olduğu belirlenen Celal K. (28), olaydan yalnızca bir gün sonra yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Celal K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA


Dehşeti yaşatıp 'Görüşelim canım' dedi!
Anahtar Kelimeler:
SancaktepeHırsızGasp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.