Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekorder Futbol Tunruvası Kura çekilişi yapıldı

Çekmeköy Taşdelen Kültür Merkezinde gerçekleşen kura çekilişine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy belediye başkan yardımcısı Ahmet Epli,  Çekmeköy Ak Parti ilçe başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Hamza Çoban, Çekmeköy belediye meclis üyesi Yücel Yalçınkaya dernek başkanları ve takım sorumluları katıldılar.

METİN ÇOBAN “DESTEK VEREN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Çekmeköy Ordulular dernek başkanı Metin Çoban açılış konuşmasında “Bize destek veren değerli işadamlarımıza ve turnuvamıza katılan kıymetli takımlarımıza çok teşekkürler. Allah bu günlerimizi aratmasın. Çekmeköy Ordulular derneğimizin 3. Futbol turnuvamızın kura çekilişindeyiz. Bu sene ana sponsorumuz ise Evsen İnşaat Yüksek Evsen. Her zaman olduğu gibi kazanan dostluk olacak. Kaybeden kimse olmayacak” dedi.

ORDULULAR ÇEKMEKÖY’DE HER ZAMAN ÖRNEK OLDU

Dernek başkanı Metin Çoban’nın konuşmasının ardından söz alan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy belediye başkan yardımcısı Ahmet Epli, Çekmeköy Ak Parti ilçe başkanı Salih Kırıcı ve Çekmeköy Ordulular derneği kurucu başkanı Yücel Yalçınkaya konuşmalarında özetle “Çekmeköy Ordulular birlik ve beraberlik noktasında örnek bir dernek. Her zaman her şeyin en iyisini yaptılar. Milli değerlere her zaman sahip çıkan bir dernek anlayışını sergileyen duruşu her zaman olmuştur. Terör örgütlerine karşı dik duran ve devletimizin, milletimizin yanındayız diyerek yol yürüyen Çekmeköy Ordulular derneğine başarılar dileriz. Her zaman yanında destekçisiyiz” ifadelerini kullandılar. 

fibromyalgia ldn is naltrexone safe naloxone for alcoholism

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.