Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de FETÖ İMAMI kimdi ?
Evet Çekmeköy’de bir çok sorunun cevapsız kaldığı ve herkesin merak ettiği bir durumdan bahsediyoruz. Belki kardeşim sırasımı şimdi referandumda Evet  ve Hayır var iken nereden çıktı şimdi Çekmeköy’ün FETÖ imamının kim olduğu diyenler bile oluyordur.. 
Çekmeköy’de ofislerinde  telefonla himmet ve kurban toplayanlar kimler ?
Bir zamanlar meşhur sabah kahvaltıları, yine toplu yurt dışı gezileri. Akşamları kendi ofislerinde hiçbir şeyden habersiz hayır sever işadamlarını arayarak çek toplayanlar, yine oturdukları yerden himmet toplayanlar. Sana 10 kurban, 5 kurban yazdık diyerek yine sadece Allah rızası için yardım eden hayır sever işadamlarına diyaloglarını kullanarak bir hayır havuzu oluşturanların başındaki Çekmeköy’ün meşhur imamı kim di ?
Çekmeköy’de Cemaatin referansı ile siyaset ve iş yapanlar şimdi neredeler? 
Herkes bu soruyu merak ediyor. Çekmeköy’de Paralel yapının yanı Fötö’nün, yani o günlerde Cemaatin referansı ile kendine siyaset boşluğunu doldurmak isteyenler. Yine o günlerde dillerinden Cemaati düşürmeyenler, yine o günlerde Cemaatin referansı ile meclis üyesi, ilçe başkanı hangi makam olursa olsun müracaat edenler kimdi. Yine  Temmuz gecesinde rüzgarın tersine dönmesini bekleyip kendince harekete geçen yüzlerinde maskeleri saklı  beyefendiler kimler ?
Çekmeköy’de FETÖ belediye işçisi  Okan, Ferit ve Yusuf’tan ibaret mi?
Yine her şeyden önemlisi ülke genelinde yüz binlerce insanlar gözaltına alınanlar var iken gerek bunun adı BayLock kullananları olsun gerekse bunun adı banka hesaplarındaki hareketlikleri olsun. Çekmeköy’de bir zamanlar cemaatin rüzgarında alçak dağlara selam vermeyenler şimdi neredeler ne yapıyorlar?  Allah rıza için hayır yapanlara, çay içip sohbet edenlere zaten kimsenin hiç bir şey söylediği yok.  Belediyeden bir Okan ile Yusuf ve Ferit bu örgütün sözde üyesi  ise altında lüks arabaları bankada tomar ile paraları olup, Amerika ziyaretleri yapan bir zamanlar Fetönün rüzgarını estirenler bu örgütün o zaman İmamı diyen Çekmeköy’de bir çok vatandaş şimdi bu beyefendiler ne iş yapıyorlar ve neredeler diyerek Çekmeköy’ün meşhur İmamın kim olduğunu da merak ediyorlar.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.