Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

  Çekmeköy'de eşini 6 yerinden bıçaklayarak öldüren koca yakalandı

Çekmeköy’de yaklaşık 5 ay önce Çekmeköy Taşdelen Cumhuriyet Mahallesinde eşini 6 yerinden bıçaklayarak öldüren firari sanık K. Sandık Çekmeköy Emniyeti Asayiş Büro ekiplerinin yürüttüğü başarılı operasyon ile yakalandı.

KATİL ZANLISI KOCA ŞİLE’DE VİLLADA SAKLANDI

Eşi M.Sandık’ı 6 yerinden bıçaklayarak öldüren ve 5 aydır kayıplara karışan katil koca K.Sandık sürekli adres değiştirerek kendini gizlemeye çalıştı. Çekmeköy Emniyeti Asayiş büro ekiplerinin yürüttüğü operasyonda küçük detaylar gözden kaçmadı.  15 Mart Çarşamba günü Şile’de bir Villa’ya operasyon düzenleyen Çekmeköy Emniyeti Asayiş büro ekipleri katil koca M. Sandık’ı kıskıvrak yakaladı.

ARTIK ADELETE HESAP VERECEK

Çekmeköy Taşdelen’de işlenen cinayetin ardından yakalanan katil koca  M.Sandık artık adalete hesap verecek…

fibromyalgia ldn avonotakaronetwork.co.nz naloxone for alcoholism

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.