Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe kahve makinesi Ümraniye tiyatro

Bu haber kez okundu.

Mahmut Efendi hastaneye kaldırıldı
Uzun süredir idrar yolu enfeksiyonu tedavisi gören eski İsmailağa Camisi imamı Mahmut Ustaosmanoğlu'nun, tedavi aşamalarının kontrolü amacıyla dün akşam Bursa'da özel bir hastaneye başvurduğu, "sağlık durumunun gayet iyi olduğu" bildirildi.

Ustaosmanoğlu'nun avukatı Ramazan Arıtürk, "Muhterem hocafendi, uzun zamandan beridir idrar yolu enfeksiyonu tedavisi görmektedir. Bu tedavi sebebiyle, tedavinin aşamalarınn kontrolü amacıyla dün akşam Bursa'da Acıbadem Hastanesi'ne, doktorkontrolüne gitmiştir. Müvekkilimizin durumu, sağılığı gayet iyidir Sevenlerinden dua beklemektedir. Ayrıca bir karışıklığa meydan vermemek için de müvekkilimiz muhterem Mahmut Ustaosmanoğlu, doktorların tavsiyesi doğrultusunda birkaç günlük süre için ziyaretçi kabul etmeyecektir.Çok yakın bir sürede taburcu olması beklenmektedir" dedi.

Açıklamada, Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin hastaneye yatırılışını basın-yayın organlarından haber alan sevenlerinin yoğun ilgisine teşekkür edildi.

Hastaneye ziyaretçi kabul edilmeyeceği vurgulanan açıklamada, "Doktorlarının tavsiyesi üzerine ziyaretçi kabul etmemeyi uygun görmüştür. Ancak siz sevenlerinden dualarınızı beklemektedir." ifadelerine yer verildi.
where can i buy abortion pills go buy abortion pill online
where can i buy abortion pills abortion pill buy abortion pill online
buy abortion pill medical abortion pill online online purchase abortion pill
cytotec abortion online purchase abortion pill abortion pills online
cytotec abortion online purchase abortion pill abortion pills online
cheat on my husband click signs of infidelity
walgreens photo coupon prints walgreens codes photo walgreens new prescription coupon
aidamar aida aida
reglan amp tracyawheeler.com reglan ampula
sildenafil cena deploymentshare.com sildenafil citrat nuspojave
abortion pill facts rubinetteriemariani.it abortion definition

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.