Öne Çıkanlar anneler günü Merhamet Ve Adalet Yarışması Gazi Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ? Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Ayazma ve Palamut dereleri ıslah ediliyor

Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Ömerli Paşaköy atıksu havzasında bulunan ve kollarıyla birlikte 64 kilometre uzunluğa sahip Ayazma ve Palamut derelerini ıslah ediyor.

İSKİ'den edinilen bilgiye göre; Çekmeköy, Sancaktepe, Maltepe ile Sultanbeyli ilçelerinden geçen Ayazma ve Palamut dereleri ile 10'un üzerinde küçük dereden oluşan kollarında ıslah çalışmaları devam ediyor. Muhtemel taşkın risklerinin ortadan kaldırılacağı, yetersiz dere kesitlerinin genişletileceği ıslah çalışmaları ile derelere kontrolsüz atıksu girişi de önlenmiş olacak.

2015 yılının ikinci yarısında tamamlanacak inşaat çalışmalarında toplam 42 kilometre dere ıslahı ve 49 kilometre atıksu hattı ile 5 kilometre yağmur suyu hattı yapılacak. Bugüne kadar 6 bin 758 metrelik ıslahın yapıldığı proje 68 milyon liraya malolacak.

star

where can i buy abortion pills buy abortion pill online
walgreens photo coupon prints walgreens new prescription coupon
drug prescription card coupons for prescription drugs
amoxicillin trihydrate amoxicillin bivirkninger
sildenafil cena sildenafil citrat nuspojave
ciprobay ciproxin
how much do abortions cost abortion clinics in delaware
cialis coupon free cialis discount coupons
articles on abortion pill abortion price
i had an abortion abortion in new york

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.