Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Beşyıldız 2785 parselde şenlikler sona erdi

Günümüzde site genelinde oturan insanların apartman ve komşusunu tanıma fırsatı ne yazık ki yok denecek türden.

Yapılan araştırmalara göre ise bu kavramın en büyük sorunu ise iletişim kurabilecek etkinlik organizasyon gibi çalışmalarla insanların bir araya gelmemesi.

Bu anlamda çalışmalarıyla farklılık yaratan Çekmeköy Beşyıldız 1. Etap 2785 Parsel site yönetiminin site gençlerine yönelik başlattığı “Sosyal ve Sportif Etkinlik şenlikleri” sona erdi.

Site yönetimi, Yüzme, basketbol, futbol, koşu, voleybol, sutopu, bisiklet, fıkra- bilmece-resim-müzik-ses ve oyun gösterisi, beceri, güç, özel yetenek gösterisi ve sosyal aktivitelerle çocuklara eğlenceli ve verimli geçecek bir yaz tatili sunmayı hedeflemişlerdi.

Katılımın yüksek olması ve her yaşta genç grubunun ilgi göstererek mücadele ettiği faaliyette gözlerden kaçmayan bir durum ise site sakinleri tarafından tam not aldıkları oldu.

Organizasyon faaliyetlerinin başından sonuna kadar ilgilenen site Müdürü Erkan Emanet’in gençlere bu tarz bir yaz programı sunarak bunu eğlenceli bir hale getirdiği için site sakinleri ve yönetimi ise teşekkür ederek bu tarz çalışmaların devamı bekliyoruz temennisinde bulundular. 

Programı gerçekleştiren site yönetimi “gelecek yıl bu etkinlikleri geleneksel hale dönüştüreceklerini belirterek komşu siteler ile iş birliği yaparak, Bahar Şenlikleri, Tiyatro, Spor, müzik, sergiler, söyleşiler gibi birçok etkinliği bir arada düzenlemek istediklerini belirttiler. 

buy abortion pill online purchase abortion pill
adult anal sex stories adult japanese love stories
aidamar aida
questions about abortion abortion at 12 weeks
amoxicillin endikasyonlar amoxicillin antibiyotik fiyat
types of abortion pill how much does abortion pill cost
cialis discount coupons prescription discount coupon
non surgical abortion pill first trimester abortion pill
vermox cena vermox alkohol

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.