Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Ataşehir'de soğan yüklü kamyon binaya çarptı

İSTANBUL (CİHAN)- Ataşehir'de, park halindeyken freni boşalan soğan yüklü bir kamyon 3 katlı binaya çarptı. Olay sırasında sokakta kimsenin olmaması faciayı önledi. Bina sakinleri yaşanan sarsıntı nedeniyle deprem korkusu yaşadı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Mevlana Mahallesi, Kıbrıs Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre Osmaniye'den soğan getiren 81 KB 754 plakalı kamyon cadde üzerine park edildi. Sürücünün ayrılmasından bir süre sonra hareket eden tonlarca ağırlıkdaki kamyon yaklaşık 70 metre sürüklenerek yol üzerindeki bina ile park halindeki bir otomobile çarptı. 

Bina önündeki barakayı yıkarak balkona ve doğalgaz hattına zarar veren soğan yüklü kamyon korku ve paniğe neden oldu. Büyük bir gürültüyle yataklarından uyanan bina sakinleri deprem olduğunu sanarak dışarıya koştu. Gördükleri manzara karşısında kısa sürelik şok yaşayan vatandaşlar, daha sonra itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. 

Kısa sürede gelen yardım ekipleri önce yangın ihtimaline karşı önlem aldı. Daha sonra zarar gören doğalgaz borusunu kapatan görevliler, olay yerine kimsenin yaklaşmasına izin verdi. Kaza nedeniyle kamyon ve binada maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan, yaşanan sarsıntı ve gürültü nedeniyle kendilerini güçlükle dışarıya attıklarını söyleyen bina sakinleri, 17 Ağustos depreminden daha büyük bir sarsıntı yaşadıklarını belirtti. Çok korktuklarını anlatan vatandaşlar, kimsenin zarar görmemiş olmasını şans olarak değerlendirdi. 

e-haberajans

buy cytotec for 24 week abortion abortion pill prescription
how to order the abortion pill online order abortion pill
medication coupons walgreens photo coupon 100 prints
medical termination of pregnancy how can i do abortion
prescription discount cards coupon for prescription
coupon prescription discount coupons for prescriptions
cordarone kontrol cordarone bolus
abortions facts for abortion pill
what is an abortion pill what is abortion pill
articles on abortion pill abortion price
duphaston i ovulacija duphaston tablete
flagyl vademecum flagyl 500 mg
vermox cena vermox alkohol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.