Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv çekmeköy chp adayı çeksiad tanıtım fimi kayıtları

Bu haber kez okundu.

Seyfettin Yıldırım Muhtar adayları ile bir araya geldi
Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım Muhtar ve Muhtar adayları ile kahvaltı programında bir araya geldi. 

Muhtar adaylarının önemine dikkat çeken Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım "Sizler yerel yönetimin temas noktasında en önemli temel taşısınız" sözlerine dikkat çekti. 

MUHTAR İKAMET YAZAN MEMUR DEĞİL

Günümüzde Muhtarların sadece ikametgah yazan bir memur gibi görüldüğünü söyleyen Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım " Muhtar kardeşlerim benim başkan yardımcım olacak" dedi. 

Seyfettin Yıldırım "Çekmeköy'de Allah nasip ederse belediye başkanı olduğumda muhtar kardeşlerim benim başkan yardımcım olacak. Vatandaş ile ilk teması yakalayan sizlersiniz. Hiç kimse kusura bakmasın.Sizlerin emekleri hiç bir zaman görmezlikten gelinemez" dedi. 

MUHTARLIKLAR SARAYLAR GİBİ OLMALI

Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım 200 bine yakın nüfusu olan Çekmeköy'de sözde Muhtarlık binaları barakalar gibi küçücük hizmet binaları gibi. Bizim değerli Muhtarlarımıza saray gibi hizmet binaları olmalı" sözlerine dikkat çekti. 

MAHALLEYİ İYİ BİLEN SİZLERSİNİZ 

.Çekmeköy'de bende belediye başkanı olsam burada en güzel teması vatandaşlar ile sağlayan sizlersiniz. Sizin kapınızı herkes çalıyor. İş isteyen, aş isteyen her kim var ise ilk önce muhtarlara gelir. Ama benim değerli kardeşim Muhtarım sorunu çözebilmek için çalmadık kapı bırakamaz. İnşallah bizde  sorunları çözen merci biz olacağız tespit merci ise siz olacaksınız diyen Seyfettin Yıldırım bir çok konuyu ele aldı. 

SEYFETTİN YILDIRIM'A İLGİ BÜYÜK OLDU

Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım'a Muhtar ve Muhtar adaylarının yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Karşılıklı soru ve cevaplarla ilerleyen kahvaltı programı ilerleyen saatlere kadar devam etti. 








where can i buy abortion pills buy abortion pill online
buy abortion pill online purchase abortion pill
cytotec abortion abortion pills online
kamagra bestellen kamagra 100
avelox nuspojave avelox
bimatoprost hair bimatoprost hair
ventolin sprej ventolin doping
cialis coupon free cialis discount coupons
feldene ampolla feldene gel
abortion pill ru486 abortion facts pro life

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.