Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli hicabi çamlıca Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Gökhan Göz; Araç kiralayacak olanlar nelere dikkat !!!

Sektörde uzun yıllar tecrübeye sahip Gökas Filo Araç kiralama yönetim kurulu başkanı Gökhan Göz “Bayramlar mutluluğumuz olsun acımız olmasın” direyerek bayram öncesinde araç kiralamak isteyenler için dikkat edilmesi gerekenlerin önemine dikkat çekti.

ABARTILI İLANLARA KANMAYIN

Gökan Göz “Sektörde doğru firma seçimi sorunlara karşı alınacak en iyi tedbirdir. Bilinen, tanıdık oto kiralama firmalarının tercih edilmesi çok önemlidir" diyerek, araç kiralayacak vatandaşlardan internet veya gazetelerde verilen abartılı ilanlara inanmaması istedi. Gökhan Göz Şöyle devam etti ; Kiralayacağınız aracın 3 yaşını geçmemiş olmasına dikkat edin. Kiralamak istediğiniz otomobile ait firmanın kurumsal olmasına sabit bir adres ve telefonu ile sürekli hizmet vermesine ve yol yardım hattına sahip olmasına özen gösteriniz. Araç kiralamayı ilk kez yapacaksanız acele etmeyin ve iyi bir araştırma yapın

BOŞ SENETLERE İMZA ATMAYIN

Arabanın bakımı ile ilgili tüm belgeleri isteyip kontrol ediniz. Firmadan güveni sözle değil mutlaka yazılı belge ile sunmasını talep edin. Sözleşmeyle birlikte bir de açık senet imzalatmak isteyenler firmalar olduğunda bunlardan kaçının. Hiçbir kurumsal firmanın bu anlamda bir talebi olamaz. Eğer imzalayacaklar ise senedin arkasına bu senedin teminat konusunun araç kiralama olduğunu belirtmeli ve hangi şartlarda geçerli olacağını kendi el yazısıyla not düşmelidir. Araç tesliminde aracı teslim ettikten sonra sözleşmenin bir kopyasını, imzalamışlarsa eğer teminat senedini ve karşı tarafından borcu yoktur, araç sorunsuz teslim alınmıştır yazısını almayı unutmamalıdır" ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.