Öne Çıkanlar Adalar koku araç ekmek badana

Bu haber kez okundu.

2023 Platformu Cübbeli Ahmet Hoca'yı ağırladı

Sosyal ve kültürel çalışmalar noktasında önemli konukları ağırlayarak Türkiye gündeminde önemli bir yer tutan düşünce kuruluşu olan 2023 Lider Ülke Türkiye Platformunun bu ayki konuğu Sohbetlerinde vatan ve millet gibi kavramlara da yer veren İsmailağa Cemaatinin önde gelen isimlerinden Cübbeli Ahmet Hoca oldu. 

 

ERBAKAN HOCA VE TÜRKEŞ ÖNEMLİ LİDERLERDİ 

Ülke ve dünya genelinde büyük bir sevgi köprüsü kuran Cübbeli Ahmet Hoca dini konuların yanı sıra rahmetli MHP Genel başkanı Alpaslan Türkeş ve Erbakan Hoca ile bilinmeyen birçok konuya da deyindi. 

Erbakan Mahmut Hocamıza “Hoca Efendi” Türkeş ise “Hoca Efendi Hazretleri” derdi dedi. 

BAZI MÜFTÜLER BENİMLE UĞRAŞIYORDU 

Geçmiş dönemde vaaz için gittiği camilerde bir çok sıkıntı çektiğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca “millet işi gücü bıraktı kıyafetimle benimle uğraşıyorlardı” dedi. 

Hoca “Hangi camiye vaaz için gitsem ertesi günü imamı başka bir yere sürüyorlardı. Yada kadrosu olmayan camiye beni davet ettiklerinde sohbet için gittiğimde bir hafta sonrada Cübbeli buralarda tehlike saçıyor diye hemen oraya kadro gönderiyorlardı. Bazen sırf kadro almak isteyen cami dernekleri bile Hocam bizim camiye de gel de bize de kadro çıkarırlar diye şaka leyin takıldıkları olurdu”dedi. 

TÜRKEŞ BİZE ÇOK YARDIMCI OLURDU 

O sıkıntılı günlerde yani vaaz verirken rahmetli Alparslan Türkeş’ten çok yardım aldım diyerek sözlerine başlayan cübbeli çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Cübbeli Ahmet Hoca” O sıkıntılı günlerde çok zorluklar çektim. Ben Allah için sohbetler eden biriyim. Ne makamda ne mevkide işim olur. Allah rızası için çağırılan o camilere gittiğimde hemen görev yeri değişen imamları da zor durumda bırakıyordum. Rahmetli Türkeş ile görüştüm. Oda sağ olsun aradı Müftüyü. Cübbeli Hoca vatanını, milletini ve bayrağını seven biri. Uğraşmayın onunla size ne zararı olur dedi. Ve ondan sonra benimle uğraşmayı bırakmışlardı. Bir gün müftü bey toplantıda imamlara demişki. Yahu Cübbeli Ahmet Hoca mitçimi nedir anlamadım. Başkası arasa anlarım. Beni Alparslan Türkeş’e aratıyor demiş. Ogünler öyleydi. Hayat ve yaşam mücadelesi devam ediyor” diyerek sözlerini sürdürdü. 

PKK KAFİR BİR ÖRGÜTTÜR 

Çözüm sürecine dair sorulan bir soru üzerine PKK kafir bir örgüttür. Allah ve Resulüne inanmayan, saygı göstermeyen bu örgütle görüşmenin anlamı da yararı da yoktur dedi.

FETULLAH GÜLEN HOCA MİLLİYETÇİDİR 

Dinler arası Diyaloga karşı olduğunu sadece din adamları arasında bir diyalog olabileceğini söyleyen Cübbeli Ahmet Fetullah Gülen hoca efendi alimdir,zahittir,milliyetçidir.Şahsı hakkin da asla beyan değişikliğim yoktur dedi. 

DOĞU TÜRKİSTAN DAVASI İMANIMIZDIR 

Ülkücülerin Ehli Sünnete bağlı tertemiz Müslümanlar olduğunu belirten ve İrancı,Selefi akımlara karşı arasına mesafe koyduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca konuk olduğu bu toplantı vesilesiyle Ülkücüleri daha yakından tanıma imkanı bulduğunu ifade etti. 

Ülkücülere ameli zayıf diyenlerin itikadında bozukluk var diyen Cübbeli Ahmet Hoca Doğu Türkistan ve Kerkük’te yaşanan zulümlerin görmezden gelinmesine tepki gösterdi.

Doğu Türkistan davası dinimiz, imanımızıdır diyen Hoca efendi Doğu Türkistana gitmeyi çok istediğini ama güvenlik sorunu sebebiyle bu hayalini henüz gerçekleştiremediğine de değinen Cübbeli Ahmet Türk Milletinin İslamın sancaktarı olduğunu belirtti. 

2023 PLATFORM ÜYELERİNE HOCADAN ÖVGÜLER 

İlk davet geldiğinde biraz tereddütle yaklaştığını belirten Cübbeli Ahmet Hoca 2023 Lider Ülke Türkiye Platform üyelerine övgü dolu sözler söyledi. 

Cübbeli Hoca “Genel olarak davet geldiğinde biraz yaklaşımım soğuktu. Ama geldiğimde bu ortamı gördüğümde fikriyatım tamamen değişti. Genç kendinden emin. Kültürlü ve gelecek vaad eden siz değerleri gördüğümden dolayı emin olum ümitlendim” dedi.

CÜBBELİ AHMET HOCAYLA TOPLU NAMAZ 

Sohbet sonrasında 2023 Lider Ülke Türkiye dönem başkanı Atilla Çakar’ın Cübbeli Ahmet Hoca’ya plaket takdimi toplu dua ve kılınan ilkindi namazıyla proğram son buldu. 

MHP MYK VE PLATFORM ÜYESİ EROL GÜL’ÜN ARKASINDAYIZ 

Toplantı bitiminde bir açıklama yapan 2023 Lider Ülke Türkiye Platformu MHP MYK üyesi ve 2023 Lider Ülke Türkiye Platformu üyesi Erol Gül'e yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını ve sonuna kadar Erol Gülün yanında olduklarını belirttiler.

on line abortion pill where to buy abortion pills online where to buy abortion pill
how to order the abortion pill online website order abortion pill
pharmacy discount card go discount coupons for prescription medications
medication coupons billzhu.com walgreens photo coupon 100 prints
lisinopril and acute renal failure lisinopriland.net lisinopril and acute renal failure
risperdal consta click risperdal forum
imuran imuran spc imuran alkohol
abortion clinics san diego baby abortion story where can i buy the abortion pill

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.