Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli hicabi çamlıca Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çaldıkları otomobille yakalandılar

Faruk KIYAK/İZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT'te çaldıkları otomobili satmak için İstanbul'a götüren 3 kişi polisin operasyonu ile yakalandı.

Geçen hafta Cuma günü, İzmit Tavşantepe Mahallesi'nde 41 HV 424 plakalı otomobil çalındı. Otomobilin çalındığı ihbarını alan İl Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Mobese kamerası görüntülerini izleyen polis, aracın İstanbul istikametine gittiğini belirledi. Yapılan çalışmalar sonucu otomobil İstanbul Çekmeköy de tespit edildi. Otomobil içerisinde bulunan 28 yaşındaki S.N. ile kardeşi 27 yaşındaki S.N. ve 17 yaşındaki D.D. gözaltına alındı. Otomobili düz kontak yöntemi ile çalan, yaklaşık 10 bin TL değerindeki otomobili satmak isterken yakalanan 3 kişi İl Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.