Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Kadıköy'de Kuyuya Düşen Kamyon Şoförünü İtfaiye Kurtardı

Ömer Paşa Sokak’ta bulunan bir İnşaatın kuyusuna Fatih Yayla isimli kamyon şoförü düştü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kamyon şoförünü uzun uğraşlar sonucu kuyudan çıkardı. Yaklaşık 10 metrelik kuyuya düşen Fatih Yayla’yı itfaiye ekipleri iple yukarı çekerek çıkardı. Binanın bahçesinde bulunan kuyunun gece mafsallarının çalındığı iddia edildi. Kuyudan çıkartılan Fatih Yayla, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulans ile hastaneye götürüldü.
Görgü tanıkları, inşaat halindeki binanın kuyusunun gece mafsallarını çalındığını, kamyon şoförünün de bu yüzden kuyuya düştüğünü belirtti.

İHA

Anahtar Kelimeler:
Kadıköy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.