Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköy 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading

Bu haber kez okundu.

Kadıköy Belediyesi’nden ücretsiz kış spor okulu

Kadıköy Belediyesi, Kadıköylü çocuklar için kış spor okulları başlatıyor. 21 Ekim’de başlayacak olan ücretsiz okullar için kayıtlar başlıyor.

Kadıköy Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kış spor okulunda basketbol, futbol, tenis, voleybol, masa tenisi, satranç branşlarında eğitim verilecek.

Kalamış Spor Merkezi, Koşuyolu Parkı Spor Merkezi, Caferağa Spor Salonu, Özgürlük Parkı, Kadıköy Belediyesi Spor Merkezi Çiftehavuzlar olmak üzere 5 yerde olacak kış okulları kayıtları yarın başlıyor. 21 Ekim’de başlayacak olan ücretsiz kış spor okullarına kayıt yaptırmak için çocukların kimlik fotokopisi ve sağlık raporu yeterli. 

(SPOR SERVİSİ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.