Öne Çıkanlar kaza karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli

Bu haber kez okundu.

Ordu Tanıtım günleri coşkulu geçti

İstanbul Ordu Günlerinde bir yenisi daha düzenlenerek çok güzel dolu dolu günleri geride bıraktı. Gurbetten sılaya Ordu özlemi bir nebzede olsa özlem giderilerek Ordu’nun her ilçesine özgü damak tadı hemşerileri ile buluştu. Mesudiye belediyesinin gelenlere ikram ettiği Isırgan Çorbası , Aybastı belediyesinin kuşburnu pekmezi, Akkuş belediyesinin kuru fasulye ikramlarının yanı sıra sıladan gurbete tam anlamıyla ordu tanıtıldı.. 

İSA GÜL, TÜM HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM 

Eski günlerde yaşanılan ve köylerde kullanılan her ne varsa Ordu ilçe belediyelerinin kurmuş olduğu satanda yerini aldı. Yiyecek olarak ise en beğeni kazanan ise her zaman olduğu gibi dokunduğunuzda elimizi yakacak olduğundan korktuğumuz Isırgan Çorbası katılımcılar tarafından tam not aldı. Her ilçenin kendizine özgü damak tatları resmen görücüye çıktı. Keşkek, kuru fasulye, lahana sarması, mısır çorbası gibi ikramlar Ordulu hemşerileri için vaz geçilmez oldu..

ORDU İSTANBUL’DA BULUŞTU

Yenikapı Etkinlik Alanı'nda Ordu Valiliği ile Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) işbirliğiyle gerçekleşen programa Ordulu hemşehrileri büyük ilgi gösterdi. ORDEF Başkanı Celalettin Dervişoğlu ; Ordu burada diyerek yüzbinlerin bir araya geldiği tanıtım günlerinden özlem sona eriyor. Belki işlerinden dolayı Ordu’ya gidemeyen tüm hemşerilerimiz için bu tarz çalışmalar buluşma ve hasret giderme yeri oluyor. Bu anlamda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ve bizlere destek olan belediyelerimizden Allah razı olsun. Büyük çalışmalar büyük desteklerle başarılıyor” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.