Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

ÖMERLİ EK HİZMET BİNASI HİZMETE AÇILDI

Çekmeköy Belediyesi, daha önce Jandarma binası olarak kullanılan Ömerli Ek Hizmet Binası’ndaki düzenlemelerini tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sundu.  Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Sivil Savunma ekiplerinin bulunduğu ek hizmet binası ile Ömerli ve yeni mahalle olan 4 köye daha hızlı hizmet verilmesi hedefleniyor.

Toplantıya başkanlık yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ikinci dönem yeni yapılanma sürecine bağlı olarak kurulan yeni müdürlüklerin yönetmeliklerinin Temmuz meclisine yetiştirilmesi talimatını verdi. Başkan Poyraz, Ramazan hazırlıklarındaki son durumu incelerken, Hayır Çarşısı ve Emekliler Kıraathanesi’nin bu ayda faaliyete geçeceğini belirtti.

 

 

Sosyal Tesis Hazırlıkları

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, seçim dönemi vatandaşa tanıtılan Çavuşbaşı Sosyal Tesisi ve Çekmeköy Seyir Tepesi ile ilgili hazırlıklar hakkında bilgi aldı. Birim müdürleri tarafından hazırlanan raporları inceleyen Başkan Poyraz, en kısa sürede tesislerin halkın kullanımına açılacağının müjdesini verdi.

 

where can i buy abortion pills order abortion pill online buy abortion pill online
drug prescription card open coupons for prescription drugs
aidamar read aida
zofran zydis 4 mg idiotygenii.com zofran zydis hinta
lasix nome generico link lasix nome generico
neurontin diskuze neurontin gabapentin neurontin 100 mg
types of abortion pill how much does abortion pill cost
what is an abortion pill information on abortion pill what is abortion pill
acetazolamide acetazolamide sivuvaikutukset acetazolamide symptoms
abortion clinics san diego floridapeninsula.com where can i buy the abortion pill

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.