Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköy 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading

Bu haber kez okundu.

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı! Sağanak yağışlar geri geliyor

Hava durumu son dakika gelişmesine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre;İzmir çevreleri hariç tüm yurtta sağanak yağış bekleniyor. Genellikle sağanak olarak görülecek yağışların yer yer gök görültülü sağanak şekilnde olacak. Akşam saatlerinden itibaren ise Batı Akdeniz ile Mersin ve Adana çevrelerinde kuvvetli sağanak yağışların olacağı tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesinin güneyi ile Hatay çevrelerinde ise toz taşınımı bekleniyor.

Bu sabah saatlerinde ise Marmara Bölgesinin doğusunun yer yer sisli ve puslu olacağı tahmin edilirken vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere görehava sıcaklığı Marmara ve Ege'de 2 ila 4 derece azalarak mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ'DEN RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden, akşam saatlerinden itibaren Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve Batı Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, akşam saatlerinden itibaren Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güneydoğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli (30-60 Km/saat) esmesi bekleniyor.

Milli Gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.