Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

İsmüder Kongresini yaptı başkan Mehmet Cansızoğlu

İstanbul Müteahitler derneğinde kongre heyecanı sona erdi. Bölgenin sevilen işadamlarından Villa İnşaat yönetim kurulu başkanı Mehmet Cansızoğlu yeni başkan oldu. 

HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ

Çiçeği burnunda İstanbul Müteahhitler derneği başkanı Mehmet Cansızoğlu teşekkür konuşmasında "Hep birlikte bir güç olacağız. Büyük çalışmalara imza atacağız" diyerek yapacağı bir çok faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR

Mehmet Cansızoğlu "Öncelikle beni bu anlamda destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Başkanlıklar makamlar, mevkiler hep gelip geçici. Kalıcı olanlar ise eserlerdir. İnşallah güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Sorunlarımız belli bunu daha yapıcı çözümlerle gerekli yerlere ulaştıracağız" dedi. 

BAŞKANLAR UNUTULMADI

Tek listede seçime girilen İstanbul Müteahhitler derneğinin yeni başkanı olan Mehmet Cansızoğlu üyelerin tam  desteğini adı. Kurucu başkan Hakkı Çelik ve Harun Akkayon'a  hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdimi yapılan kongre çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Çekmeköy Haber

kamagra super kamagrashop
kamagra bestellen kamagra 100
kamagra prix kamagra wikipedia
coupon prescription lilly cialis coupon
abortion pill cost alternatives to abortion pill
amoxicillin-rnp amoxicillin antibiyotik fiyat
feldene ampolla feldene gel
pros and cons of abortion free abortion pill
flagyl vademecum flagyl 500 mg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.