Öne Çıkanlar İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi Armutluda çilingir güvenlik çekmeköy CHP Ümraniye İlçe Başkanlığından Basın Buluşması..

Bu haber kez okundu.

ENDOSKOPİK KULAK AMELİYATLARI - TEDAVİ VE AMELİYAT SÜRECİ

Kulak ameliyatlarında endoskopların kullanılması, cerrahinin dış kulak yolundan yapılmasına imkan sağlamaktadır. Böylece kulak ameliyatı yaparken dışarıdan görünen herhangi bir kesiye gereksinim olmamakta, kulak ameliyatı sonrası dikiş, sargı ya da bandaj gerekmemektedir.Mikroskopların bakış açısı doğrusal olduğu için ulaşılması zor olan birçok gizli bölgeye ve hastalığa neden olan patolojiye, direk ulaşmak mümkün olmayabilir. Endoskopların geniş ve açılı görüş alanlara sahip olması nedeniyle, mikroskop altında görüntülenemeyen bir çok derin ve kuytuda kalmış bölgelere ulaşmak mümkündür.Kulak ameliyatlarında endoskop kullanımı anatomik yapıların mükemmel görüntülemesini, orta kulaktaki hastalığın daha net anlaşılmasını sağladığı için sağlam dokulara zarar vermeden hastalık etkenine direkt olarak ulaşma imkanı vermektedir. Ayrıca kulak ameliyatında endoskoplar, mikroskopla yapılan cerrahiye göre daha az doku kaybına neden olduğu için kulak ameliyatının daha hassas yapılmasına imkan verir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.