Öne Çıkanlar çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Emlak Konut, Ümraniye parsellerinin değerini açıkladı

Emlak Konut GYO, Ümraniye Küçükbakkalköy'de yer alan 4 adet arsanın değerini açıkladı. 



Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkakköy Mahallesi Mevkii sınırları içerisinde yer alan parseller için hazırlattığı yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

4 parselin Kdv hariç toplam değeri 27 milyon 736 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 32 milyon 728 bin TL olarak belirlendi. Arsalar İstanbul Finans Merkezi projesi bünyesinde, proje sınırlarında dağınık olarak bulunuyor. 

3317 ada 20 ve 21 nolu parseller İstanbul Finans Merkezi'nin kuzey batısında, 3317 ada 22 parsel İstanbul Finans Merkezi'nin içerisinde kuzeydoğusunda, 3328 ada 15 parsel ise İstanbul Finans Merkezi'nin güneydoğusunda kalıyor. 

3317 ada 20 parsel 2 bin metrekare kreş alanı, 3317 ada 21 parsel 8 bin 75 metrekare ilköğretim tesis alanı, 3317 ada 22 parseş 8 bin 673 metrekare resmi kurum alanı, 3328 ada 15 parsel ise 2 bin 652 metrekare dini tesis alanı niteliğinde.

Emlak Konut GYO 
ümraniye 

vermox tablete doziranje vermox suspenzija
cialis discount coupons prescription discount coupon
abortion pill quotes average cost of an abortion pill
cialis coupon 2015 discount coupons for cialis

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.