Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6. torunu dünyaya geldi

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, iş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile evli olan  kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar anne oldu. Bayraktar çiftinin dün gece bir kız çocuğu olduğu öğrenildi. Bayraktar çiftinin ilk bebeği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6' ncı torunu oldu. 

Kadıköy Koşuyolu Medipol Hastanesi'nde gerçekleşen doğumun ardından Erdoğan'ın dünürü Özdemir Bayraktar ve damadı Selçuk Bayraktar hastane önünde misafirlerini uğurlarken görüntülendi. 

Cumhurbaşkan Erdoğan'ın, Berat ve Esra Albayrak çiftinin Sadık Eymen, Ahmet Akif ve Mahinur isimli 3, Bilal ve Reyyan Erdoğan çiftinin de Ömer Tayyip ve Ali Tahir isimli 2 çocuğu olmak üzere, 5 torunu bulunuyordu.

Kaynak: Yaşar KAÇMAZ /İSTANBUL,(DHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.